Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 03 sty 2006, 15:58

czeher pisze:Oj Niggaz w sumie mowisz ze rekreacyjnie ale ten puchar hiszpanii to przewaznie walek za walkiem
Postawiłem tylko trzy spotkania :lol: :wink:
Nawet to, że Barca po I połowie nie będzie wygrywać jest możliwe patrząc na skład :shock: Ale w sumie to można się było spodziewać takiego. Nie mniej jednak Zamora gra fatalnie. Szykuje im się spadek do niższej ligi a w dodatku jakieś kontuzje mają (i to pierwszego bramkarza nawet) więc będzie dobrze raczej.
Cadiz - Sevilla :arrow: Sevilla za dobrze broni a Cadiz za słabo atakuje, ale zdaję sobie sprawę, że Copa Del Rey to zabawa i nigdy nie wiadomo jak zagrają. Przynajmniej na tym szczeblu rozgrywek.
Bilbao - Real :arrow: Bilbao raczej krzywdy Casillasowi nie zrobi (o ile zagra Iker) a i Real może nie zagra nadzwyczaj dobrze. Wielu bramek tam nie przewiduję. Baskowie będą gryźć trawę, ale ciężko im będzie coś strzelić. Może jedna bramka, ale nie więcej pewnie :wink:

A postawiłem tylko dlatego, że z qmpel coś stawiał i ja też nie mogłem się powstrzymać. 3 zł - jedno piwo sobie daruję a w razie nieoczekiwanego zwycięstwa będzie za co pić :lol: :wink:
Na weekend zagram coś większego.

Wróć do „Bukmacherka”