Mercato Nerrazzurich!

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 04 sty 2006, 14:12

Nie wiem czego się boji Tevez. Wydaje mi się , że wyjazd do Włoch (do Interu oczywiście :wink: ) dodała by mu pewności siebie.
Nie chce wyjechać bo mógłby stracić miejsce w składzie Argentyny? W tej chwili nawet jako gwiazda Ligi Brazylijskiej nie ma pewnego miejsca w składzie , ale jakby mu się powiodło we Włoszech to miejsce wg. mnie w reprze byłoby łatwiejsze do wywalczenia. Swoją drogą jeśli jest za słaby na Inter i boji się na transfer do innego klubu , bo mógłby stracić miejsce w składzie to nie ma co jechać na MŚ.
---------------------------------
fcinter pisze:Jak podają światowe media, Patrice Evra nie pojawił się po świątecznej przerwie na treningu AS Monaco. Francuski obrońca chce w ten sposób wymusić na swoich pracodawcach decyzję dotyczącą jego sprzedaży do innego klubu. Zawodnik ma również zamiar spotkać się w tej sprawie z Gerardem Briantim, vice-prezydentem drużyny z Księstwa.

Takie postępowanie reprezentanta Francji najprawdopodobniej spowoduje, że transfer do jednego z trzech najbardziej zainteresowanych jego osobą klubów, czyli Manchesteru United, Barcelony lub naszego Interu stanie się faktem w ciągu kilkunastu najbliższych dni.
Widzę , że chłopak jest strasznie zmotywowany na transfer za granicę :twisted: . Oby tylko wybrał nasze barwy :wink: .

Wróć do „Wracając Do Meritum”