FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tobik33 » 04 sty 2006, 19:05

Wiedziałem że mecz z Zamorą nie będzie taki prosty, wszyscy skazywali ich na druzgocącą porażkę a tu prosze prowadzili, a potem utrzymywali bardzo długo korzystny wynik. Barcelona zagrała bardzo nie skutecznie, tyle szans co mieli i ich nie wykorszystali... ale cóż to dopiero po przerwie świątecznej tak więc trzeba ich zrozumieć. Barcelona wygrywając w tym meczu zapewniła sobie awans bo trudno przypuszczać aby Zamora mogła wygrać różnicą 2 bramek na Camp Nou :). Maxi Lopez znowu nie zagrał skąd ja to wiedziałem :D widać Ryjek go nie trawi i będzie miał małe szanse na grę nawet gdy wyjedzie Eto'o. Maxi wypożyczenie lub transfer innego wyjścia nie widze... Już nie długo mecz z Espanyolem jakoś dziwnie czuje że to nie będzie taki łatwy mecz jak trąbią w mediach. Czy będzie 15 zwycięstwo z rzędu ? Możliwe, myśle że Eto'o będzie chciał trawić sporo bramek w tym meczu aby jeszcze powiększyć swoją przewagę w klasyfikacji strzelców, zanim wyjedzie na PNA. Jeżeli utrzymają formę taką jaką mieli przed przerwą świąteczną, to nie ma się co bać o wynik...

Wróć do „Hiszpania”