AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 05 sty 2006, 1:13

O jakich wzmocnieniach mówimy ?? Czyż Roma nie ma/nie będzie miała zakazu kupowania zawodników ??

Sprawa Cassano ciągnęła się miesiącami i prawdę mówiąc od dłuższego czasu był już spalony w Rzymie. Nie wiem czy Real to dobry wybór, cosik mi się nie widzi tam Cassano w pierwszym składzie, chyba, że chłopak będzie ciążko pracował od samego początku, a jak wiadomo, nie lubi on 'brudzić rączek' ;) a w Realu będzie wśród swoich- gwiazdeczek i leniuchów :P Poza tym, nie wiem czy Real niedługo nie popadnie w większy kryzys niż Roma, bo wszyscy widzimy jak Królewscy grają od dłuższego czasu. Jeśli Cassano chciał pojechać na Mistrzostwa, to powinien był już dawno przedłużyć kontrakt z Romą... Stąd przebił się do reprezentacji i stąd pojechałby na Mistrzostwa, a tak w Realu wielka niewiadoma. Wróżę mu rychły powrót na Półwysep Apeniński, chyba, że się jednak załapie na mundial i pokaże z bardzo dobrej strony- ale to tylko moje zdanie :P Znając życie, po Mistrzostwach, do Realu zostanie zakupiona kolejna 'wschodząca gwiazdka', która się tam wybije i w odstawke pojdzie któryś z napastników (Cassano na fochu?? :roll: )

Nie lubie Cassano ale też nie życzę mu źle.. Mam nadzieje, że w końcu trafi na kogoś (takiego jak Capello), kto nauczy go pokory i profesjonalizmu aby mógł być godnie nazywany 'przyszłością włoskiej piłki' ;) Niestety, wątpię aby kogoś takiego znalazł w Mardycie :P

Aha i radzę ograniczyć pisanie 'Ca$$ano' :P wiem, że emocje biorą górę ale za celowe przekręcanie nazwisk są WP :!: :twisted:

Wróć do „Włochy”