Marq pisze:Według mnie dobrym miejscem dla niego by był jakiś klub typu Villareal, Fiorentina albo Atletico Madryt. Następnie po kiku dobrych sezonach mógłby przejść do jakiejś potęgi europejskiej.
Wszystko zależy od jego psychiki czy podoła presi i zadaniu. Bo chyba nie wyobrazasz sobie by któryś z tych trzech klubów zapłacił 30 baniek za Teveza ? to po pierwsze. A po drugie jak Inter zapłaci to przeciesz nie wypożyczy takiego gracza za taka sume by sie ograywał ...
vieris pisze:I jakoś się nie zmarnowali a na dodatek jeden z najlepszych duetów napastników świata
Przesadzasz i to bardzo. Nie mówie o Adriano bo wiadomo ale o Martinsie - ja wiem młody - "syndrom młodość" i te sprawy - ale co to za napastnik który tylko opiera swoja gre na szybkości. Przeciesz same liczby pokazuja jakim jest napastnikiem. Ba Ty jako fan Interu wiesz ile bramek strzelił i jak strzelił.
Jeden z najlepszych duetów ?
hmmm zastanawiam się jak to na po patrzysz? bo chyba nie na liczby i bramki ?
Diamen23 pisze:Tevez to inna sprawa , chłopak ma wielki talent i nawet taki klub jak Inter byłby wg.mnie dobrym miejscem dla Argentyńczyka
Właśnie