Możemy co najwyżej zorganizować wymianę żelu między Beckhamem a Valdesem. Wy dopłacacie.Krzysztof Jarzyna pisze:To wymienimy Pavona na VV, bo nie ma kto rozgrzewac Casillasa przed meczem. No i pilki ktos moglby tez napompowac
Masz przestarzałe informacje. Od dłuższego czasu to ja ustalam taktykę. Efekty widoczne są gołym okiem.Krzysztof Jarzyna pisze:A po co ma sie znac, jak i tak taktyke i sklad ustala Ronaldinho
Guti gra u Was. Nie mamy się czego obawiać.Krzysztof Jarzyna pisze:i nie wchodzi po prysznic
Długo by równowagi na poprzeczce nie utrzymał. Zawsze miał problemy z koordynacją. Jakby spadł to już ktoś by go jednak zauwarzył.Krzysztof Jarzyna pisze:W sumie jakbyscie postawili Pavona na bramce nikt by nie zauwazyl
Wreszcie jakiś dobry żartKrzysztof Jarzyna pisze:Perez sie zna i interesuje pilka, Laporta nie ma o niej pojecia
Zostaw Maxiego! Masz Gutka!Krzysztof Jarzyna pisze:A ja myslalem ze blond loki
Nie udawaj, że możesz tutaj coś zrobićKrzysztof Jarzyna pisze:Pa. Ale zeby nie bylo - jako moderator moge sie ponapinac ostatni a teraz konczymy Laughing Zawsze chcialem byc dyktatorem
Ja tutaj rządzę