AS Roma (zbiorczy)

_Romanista_

Post autor: _Romanista_ » 05 sty 2006, 21:39

bagg pisze:PrOtEcToR napisał:
Totti jest juz wiekszym wirtuozem od Zlatana

Dla Romanistów i Zazy

I dla każdego oprócz Kibiców Juve niema sie co okłamywac dla was co wasze to najlepsze a co innych to beee......
bagg pisze:<LILI> Romanista napisał:
,, Nigdy niedyskutuj z debilem bo najpierw zniży Cie do swego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem''

Wbrew tej zasadzie odpiszę na Twojego posta. Nic nie wniosłeś do dyskusji, nic oprócz durnej prowokacji, Twój post nie przekazał nam niczego nowego, pozatym jest bezsenswony(zdążyłeś mnie do tego już przyzwyczaić)

ty mnie też przyzwyczaiłeś do swej głupoty i nic nieporadze musze ją znosić :roll: :roll:

i jak by grał w Romie to wirtuozem pewnie dla ciebje by niebył

Może Na szczęście nie marnuje się w Romie.

On powinien dziękować że go Roma z Bari kupiła i rozwinęła go piłkarsko bo kto wie czy jakby poszedł gdzieś indziej to niezmarnowałby swego talentu. Ponieważ Roma potrafi pracować z młodzieża skąd tylu wspaniałych wychowanków np: De Rossi ,Totti , Aquilani,Curci ,Cerci, (w Juve z tego co widze to tylko z tych lepszych to Del Piero )

przyznam się w SERIE A meczów Juve nieogladam.

no właśnie

Ja zato niektóre widziałem !!! I najlepiej pamiętam te Z Milanem i z Bayern'em kiedy to przeciwnicy byli pod każdym względem lepsi od Juve !!! Przyznam z Romą wygrali i to wysoko choc uważam że sprawiedliwym wynikiem było by 2-1 bądź 2-0 .....

Wróć do „Włochy”