AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: PrOtEcToR » 05 sty 2006, 23:10

bagg pisze:Angry No proszę Cię...jak grając nic szczególnego można prowadzić w Serie A i być faworytem bukmacherów do LM? Nie ośmieszaj się.

Popatrz na ich gre... to nic pieknego... ładna piłkę we włoszech to gra Milan... musze niestety :? tylko przyznac że Juve gra skutecznie! # akcje w meczu i 2 gole :?
bagg pisze:PrOtEcToR napisał:
A wy jednak się tym wywyższacie...

Czym? Prowadzeniem w Serie A, 28 scudetto? Jest się czym podniecać, przykro mi.
Mi niechodziło o to co napisałes, prowadzenie itp. bo tym to cały czas się podniecacie ale macie powody... Mi chodziło o to że podniecacie się wygrana z Romą, a piszecie że to "słaby" zespół... to jak w końcu??
bagg pisze:Na szczęście Trezeguet nie był na tyle głupi, żeby powtórzyć ten gest...chwała mu za to...nie chciałbym się za niego potem wstydzić.
Taaa... np. Ibrahimovic czy Zlatan18 już niewiem po meczu pisał jakoś tak : " Ale jestem tylko zły na Trezegueta że niezrobił żadnego gestu"

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Zyjmy terazniejszoscia Cool ,choc tamtej wygranej 4:0 - gratuluje
No własnie żyjemy terazniejszością... tamten mecz był w "tamtym roku" tez juz nieterazniejszość! Też "gratuluje" LOL

Wróć do „Włochy”