Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 06 sty 2006, 0:23

kama_reda pisze:Nacional Madeira - Vitoria Setubal 1
obie ekipy są blisko w tabeli, choć Nacional bardzo wysoko.
:arrow: Nacional ma bardo dobry bilans meczy u siebie 5-1-1
:arrow: Nacional musi kiedys przegrać u siebie [ostatnio z Porto, reszta wygrana, więc może być tu niespodzanka, może remis] Undera nie postawie bo nie ma w ofercie bat-at-home
kama_reda pisze:Arsenal FC - Cardiff City 1
kanonierzy są zdecydowanymi faworytami, choc najprawdopodobniej wystapią rezerwy [pamiętamy co się działo w Crling Cup z Doncaster Rovers ? Jasne, ze tak] a kurs bardzo mały jak na jakiekolwiek ryzyko bo u mnie 1,15 zaledwie
kama_reda pisze:Luton Town - Liverpool FC 2
pewniak, Liverpool powienien sobie poradzić z Luton, które zajmuje 9 miejsce w Championship, choć jak zagrają rezerwami to może być różnie. Jednak tez chyba to postawie. Reina m jakąś kontuzję, to może Dudek zagra.
kama_reda pisze:West Bromwich - Reading FC 2 - A jak tutaj WBA walczy o utrzymanie, wiec moga na ten mecz wystawic rezerwy, a na Reading nie ma mocnych w Championship i do tego meczu raczej podejdą na poważnie. Sądzę, że warto zaryzykować
no nie wiem, Reading co prawda gra świetnie, ale WBA tez coraz lepiej. Kuszczak bez zarzutów w bramce. A myślę, że Trener nie da mu odpocząć po zaledwie kilku meczch w lidze i pewnie bedzie bronił.
A Kuszczak zatrzmywał już większych piłkrzy :wink:
kama_reda pisze:AC Siena - Inter Milan 2
AC Milan - AC Parma 1
dla mnie pewniaki jakich mło. Inter roznosi kazego rywala po kolei wiec czemu ma byćinczej tym razem ? . A Milan te gra coraz lepiej, choc bedę czekał na wypowiedź fantyków calcio.

wybaczcie posta pod postem - no ale jak nikt nie pisze. Poza tym jestem usprawiedliwiony - tamten pisałem wczoraj :D no i chciałbym by ktoś to zauważył i odpisał :wink:

Wróć do „Bukmacherka”