Polacy na świecie

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 06 sty 2006, 12:14

luk1208 pisze:Bienias napisał:
Z naszej ligi nie bralbym nikogo no chyba ze Brozka pod warunkiem ze ustrzeli conajmniej 8-10 bramek w rewanzowej rundzie, to samo tyczy sie Wlodara choc ten jak poprawi skutecznosc to zdobedzie nawet wiecej goli

ja natomiast wziałbym króla strzelców najszej ekstraklasy, i to niewazne czy to bedzie Piechnia, Brożek czy nawet Włodarczyk, uwazam ze najlepszy strzelec powinien dostac szanse

Zgadzam się... co tytuł to tytuł, no chyba, że to by był król ala Kompała (13 karnych na 17 goli :P) ale juz wiemy, że tak nie jest... :)
Bienias pisze:18-letni bramkarz Bartosz Białkowski podpisał w czwartek kontrakt z drugoligowym angielskim zespołem piłkarskim FC Southampton. Umowa będzie obowiązywać do końca czerwca 2008 roku

Kolejny bramkarz w Angli. Miejmy nadzieje ze chlopak sie rozwinie i bedziemy mieli kolejnego po Kuszczaku i Dudku bramkarza w Premiership.

Bramkarz który wygląda na conajmniej 25 lat... jest dobry, ale w Górniku niczego wielkiego nie pokazał, a to raczej z braku gry... (7 razy bodajże bronił...)

P.S Tylko niech Southampton nie zapomnii zapłacić Górnikowi za wyszkolenie :twisted: (140 tys. zł - dobrze słyszałem ?!)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”