Widać, że się nie znasz.Diamen23 pisze:ale to narazie dzieciak
Aguero choć ma niespełna 18 lat jest niezywkle utalnetowany i dorosły pilkarsko. W Independiente nie ma jeszcze opaski kapitana, ale strzela rzuty wolne, karne i ma bardzo ważne zadania w ofensywie. Drybling ma nieziemski. Aguero jest wg mnie dużo większym talentem od Messiego. Być może obaj pojadą na MŚ.
Aguero sam jednak mówi, że - nie wiadomo czemu - chce grać w Premiership. W tej chwili jego transfer do Europy jest bardzo realny i jak do niego dojdzie, to na pewno będzie to hit transferowy tej zimy w Ameryce Południowej.
Inter ostatnio strasznie się napalił na argentyńczyków. Chociaż nic do tego klubu nie mam, to jednak nie chce, żeby Tevez, Gago czy Aguero przechodzili do tego klubu. Traktuje ten klub jako fatalne miejsce do rozwijania swojego talentu.
PS. I nie wierzcie w każde słówko byle jakiej, włoskiej gazety i Morattiego, bo jeżeli chodzi o transfery argentyńskich talentów do Interu, to 90% z tego to bujdy. I mam nadzieję (i najprawdopodobniej tak się stanie), że żaden młody Albiceleste nie przejdzie do Interu.