FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tobik33 » 07 sty 2006, 9:54

Baqu pisze:piłkarze graja w najlepszym klubie świata i zarabiają najlepszą kasę
Zgadzam się z Tobą w 50% grają w najlepszym klubie świata, ale nie zarabiają największej kasy są conajmniej 3-4 klubu które były by w stanie płacić kolosalne pieniądze naszym zawodnikom
Baqu pisze:- to gdzie jeszcze mają iść ? : >
Real Madryt, Chelsea Londyn, Manchester United :)
Baqu pisze:poza tym "rotacja" w skladzie na pewno coś daje i oprocz paru bardzo ważnych ogniw w naszym teamie, mysle, ze kazdy walczy o miejsce w pierwszej 11.
Valdes, Puyol, Marquez, Deco, Xavi(przed kontuzją), Eto'o, Ronaldinho Ci zawodnicy zawsze bedą grali...
krzychu212 pisze:No teraz po powrocie gwiazd stawiam na 3:0 dla nas.
Nie wydaje mi się że z taką łatwością wygramy z Espanyolem. Zawsze z nimi nam się grało ciężko, szczególnie na ich stadionie. Ostatni mecz na ich stadionie wygraliśmy 0-1 po bardzo ciężkim boju i gdyby nie bramka z rykoszetu Deco mogli tego spotkania nie wygrać...
krzychu212 pisze: Ciekawe jak tam sie spiszą transferki Pereza :lol:
sam jestem ciekaw czy Cicinho jest taki dobry jak o nim mówią lub Cassano zacznie strzelać na zawołanie jak Ronaldo bo większość kibiców Realu tak sobie to wyobraża :)
krzychu212 pisze:czy Osasuna wróci na miejsce w szeregu.
Osasuna już spadła z 2 miejsca :?: już nie jest w czołówce :?: bo mi się wydaje że nie muszą wracać na miejsce w szeregu ponieważ cały czas tam są... :lol:

Messi z nowym numerem 19 :) ciekawe chciał 18 ale ten numer był już wykorzystany przez Gabriego... (konflikt w drużynie) :D

POZDRO 8)

Wróć do „Hiszpania”