Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: jaget » 07 sty 2006, 19:23

Scyzoryk pisze:
stan_mic pisze:Scyzoryk niestety, ale pozostanę przy Kolporterze Kielce, bo nazwa Korona podobnie jak stronka, którą podajesz pod każdym postem i cytat "biały honor, biała duma" śmierdzi rasizmem!!! A już szczytem bezczelności jest niezamieszczenie profilu waszego najlepszego obrońcy Hernaniego razem z profilami innych zawodników na wspomnianej stronce!!!

To lepiej używaj nazwy Kielce bo pierwsza wersja hymnu napisanego dla Kolportera Kielce jak to określasz zaczynała się od słów "Biały Honor Biała Duma " zmienili ją po kilku miesiącach dopiero .

Ta flaga co mam w podpisie jest najbardziej znaną Korony . W II i III lidze nikomu nie przeszkadzała i nikt nie mówił ze kibice za nią stojącą to rasiści i ze propaguje treści rasistowskie .

P.S nie jestem rasistą Hernani mi nie przeszkadza , ale nie chce zeby Korona Była 2 Pogonią gdzie na 24 zawodników 18 bedzie z Brazylii .
No nie mow ze Biały Honor Biała Duma to nie jest rasistowskie...rozumiem ze media strasznie rozgłosily to ze korona gwizdała na Hernaniego bo sam Hernani Mowi ze nic nie słyszał ale i tak byscie musieli do niego trójkami podchodzic...bo kiedys cwiczył bodajze KickBoxing i sie niezle bije bo zarabiał kiedys tak kase...a o to ze korona bedzie 2 pogonia to sie nie martw macie mądrego prezesa bo robi madre transfery a głupiego bo moim zdaniem nie liczy sie z drugą osobą bo np. dał zakazy blisko 200 kibicom Korony i w wywiadzie w PN w Grudniu pytany czy jest wdzieczny Wdowczykowi ze znalazł kogos takiego jak Piechna on odpowiedział ze nie ma za co bo on sypie kasa na transfery...a wracajac do tego rasizmu to nie przeszkadzało to nikomu w 2 i 3 lidze bo to tak naprawde jest dno i bagno tam nikt praktycznie sie nie czepia o to jedynie lechi ze miały cos tam z Hesem czy jakos tak i Kszo ostatnio chyba za Hooligans nie pamietam dobrze...a ta flaga co masz w opisie to jest faktycznie rozpoznawalna bo widziałem ją na zdjeciach w Meczu Cracovia-Arka była na stadionie Craxy ale tez podoba mi sie jak jestem w Kielcach na meczu to Złocisto-Krwisci jest fajna i ta mała co jest ze Stali Rzeszów (Chłopcy ze Stali)...troche sie rozpisałem :) Pozdro dla Korony od młodego kibica Arki[/i]

Wróć do „Polska”