Książki - recenzje

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 sty 2006, 15:08

Chlopaczek pisze:albo przeniesc ich zbiory do biednych regionow kraju.
Chlopaczek, ja mieszkam w Polsce C, juz nie ma biedniejszego regionu niz moj :lol: Najbiedniejszy, najbardziej rozwiniety fanatyzm religijny i z tego co zauwazylem strasznie duzo kibicow Barcy i Juve (przynajmniej wsrod moich znajomych :?) - zapraszam :P Raj dla Ciebie ;)
Chlopaczek pisze:KJ nie wiem na co wydaje kase (pewnie na dziewczyny)
A tam. To dziewczyny wydaja na mnie :smile2: Nie no zartuje. Na jogurty wydaje :mrgreen:
Chlopaczek pisze:Potem kupilem z ciekawosci Harrego Pottera i sie zaczelo na dobre.
To widze, ze nie tak dawno. Przyznam sie ze tez z ciekawosci przeczytalem Pottera, a co najgorsze - nawet mi sie podobal :shock: Z tego nasuwaja sie 2 wnioski - albo jestem malo wymagajacy intelektualnie (bardziej prawdopodobna wersja) albo ta ksiazka jest dobra.
Moja przygoda zaczela sie chyba od ksiazek Hitchcocka z serii "Tajemnica ...". Nie wiem czy ktos sie z tym spotkal, ale to byla takie naciagane przygodowki w sam raz dla szostoklasisty (13 lat chyba wtedy mialem :think: albo cos kolo tego :roll: ). Pozniej pozeralem kryminaly moich rodzicow (znaczy nie ich autorstwa, tylko te ktore czytali w mlodosci ;) ), ktore znalazlem gdzies na strychu i tak sie kreci do dzisiaj.
Chlopaczek pisze:Moze tego Harrego?
Mozna. Chociaz ze wzgledu na mozliwosci prob przelatywania na miotle z jednego bloku do drugiego, trzeba byloby ja wcisnac na odpowiednim wiekowym poziomie (kiedy juz nie uwierzysz, ze miotla zastapi ci autobus :P ).

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”