-Pawełek podpisze w poniedziałek
- Sobolewski i Baszczyński nie na sprzedaż
-Golińskiemu roi się (a może nie?) zainteresowanie ze strony Wisły Kraków. W Groclinie zresztą nie chce pozostać, więc może odejść nawet do Płocka.
- najbardziej emocjonujące: jakich Rumunów przywiezie Petrescu
- Marcel L. w Groclinie
- Trener Wisły, Dan Petrescu wczoraj przyjechał do Krakowa. Od razu ostro zabrał się do pracy. – Rozmawiałem z Michaelem Thwaite – wyznaje trener. Australijski obrońca byłby znaczącym wzmocnieniem Wisły – pisze FAKT. O tym Australijczyku pisałem w temacie własciwym, podobno interesowało się nim CSKA. Może to w czasie przeszłym, a może kolejny farmazon Faktu...
- W Groclinie jest już Lato, ale lepiej żeby zajęli się najpierw wiosną, że pozwolę sobie na taki joke w stylu redaktorów Magazynu Oranje Ekstraklasa
- Od jutra treningi z Wisłą podejmie Norbert Varga. 25-letni rumuński pomocnik jest zawodnikiem węgierskiego klubu Győri ETO FC. Najprawdopodobniej wyjedzie z drużyną na zgrupowanie do Turcji. Poprawka, grywa teraz w Sportulu, byłym klubie Petrescu. Nigdy nie zgadniecie na jakiej pozycji grywa Varga
A co do powyższej dyskusji, to zajmijcie się nią na privie, bo dostatecznie długo czekałem aż skończycie i przestaniecie rozwalać temat.