Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Telefony komorkowe (zbiorczy)

Post autor: Arwin » 15 kwie 2022, 13:10

WKB pisze:
14 kwie 2022, 15:25
Arwin pisze:
14 kwie 2022, 15:18
WKB pisze:
09 kwie 2022, 12:54
Dzięki za odpowiedzi.

Dzisiaj byłem w serwisie z tym p20 pro. Gość mi mówił że wymiana ekranu, całej obudowy i baterii (wszystko oryginał) kosztowałoby 1050 czy tam 1100 zł (moja miałaby zostać tylko ta szklana klapka z tyłu). I teraz się zastanawiam, bo mam go trochę ponad 2 lata, nigdy mnie nie zawiódł, wszystko śmiga, 128gb pamięci, zajebisty ekran... I nie wiem czy kupować coś nowego czy jednak dać go do naprawy? nie wiem czy taka naprawa to jakies ryzyko, ze np nowy, oryginalny wyswietlacz moze przycinac, nieprawidlowo dzialac, a bateria wcale taka nowiutka byc nie musi? jak to wyglada?

poki co pomęczę się parę dni ze starym p8 lite ( :rotfl: ) i dam sobie czasu jednak na decyzje
Coś drogo. https://allegro.pl/oferta/wyswietlacz-l ... 9880677619 Tutaj sama ramka 240 plus przesyłką, zajmuje się tym zawodowo, kwestia przełożenia płyty głównej i głośników do nowej ramki. Nie wiecej niż 400 zł Cię to powinno wynieść.
ale ja pisalem o oryginale, a to jest zamiennik (ktory jednak wezme, bo mam w tym tel troche rzeczy ktorych nie chce stracic). moze sie nada na jakis czas a potem kupie cos nowszego.
A to przepraszam, nie doczytałem. Te zamienniki praktycznie niczym znaczącym się nie różnią od oryginałów, generalnie może się zdarzyć, że kolory mogą być minimalnie mniej żywe niż we właściwym ekranie.

Wróć do „Hyde Park”