Plebiscyt 2005 forumowiczów pilka.pl

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 sty 2006, 16:13

Ooo to jakis nowy plebiscyt :] i ja nic nie wiem :smoke:

1. Najlepszy forumowicz - hmmm każdy ponad każdym. Wszyscy najważniejsi :wink:

2. Forumowicz z największym poczuciem humoru - choć to cieżki humor to chyba Piwusek

3. Forumowicz, którego chciałbym poznać - poznać znaczy poznać w oko w oko ? to chyba 70% usterów :p kazdemu mam cos do powiedzienia :)

4. Debiut roku - Krzysiu Jarzyna aż sie zastanawiam gdzie on wcześniej grał :lol: wejście smoka :wink: MVP sezonu zasadniczego :]

5. Piłkarski znawca - hmm moja kategoria w popszednim plebiscycie :roll: ale ja postawie na Hunter

6. Najwiekszy nabijacz - hmm chyba Ibrachimović ze wzgledu na to że sam nie wie co pisze. Pisze by pisać ...

7. Najwiekszy agresor na forum - p.w.

8. Największy dziwak - hmmm chyba nie Zaza :roll:

9. Najlepszy mod - Romantyk :wink: a tak naprawde to wszystkich szanuje :!: Tak trzymac :!:

10. Najwazniejsze Wydarzenie na forum w 2005r.- Sukces pilka.pl jeszcze raz gratulacje :!: tylko prosze nie dajcie się "przerobić" :!:

11. Najlepszy avatar - hmmm trudno wybrać jeden...

12. Najlepszy podpis - podobnie jak z avatarem...

13. Najciekawszy temat - chyba nasz konkurs Calciomania bo uważam go za udany :) wciągna fanatyków serie A.

14. Wyróżnienie - dla redakcji pilka.pl :!: :!: :!: Jestem na tem forum bardzo długo i nalad jestem pod wrżeniem waszej pracy :!: Forza Admin :]

Pozdro :!: To tyle :]

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”