Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 08 sty 2006, 16:46

Tomusmc: Wierny fan Juve i oddany kibic A.Del Piero, na forum jest już baaaardzo długo z tego co wiem to kiedys mial dosyc "buntownicze" nastawienie do władzy forum i byl normalnym zwyklym, prostym userem jak my... no ale moderki mu się zachciało, do jego pracy na forum nie mam zadnych zastrzezen, powiem wiecej, mysle ze jest to odpowiednia osoba na odpowiedznim miejscu i doskonale wywiazuje sie ze swoich obowiazkow, nie wiem w jakim jest wieku, ale po jego postach wnioskuje ze reprezentuje "starszyzne" forum :P . Nie mialem z nim nigdy zadnych spiec czy zatargow i ogolnie wydaje mi sie bardzo sympatyczny, po miejscu zamieszkania i podpisie wnioskuje ze sympatyzuje Lechii (i bardzo dobrze :wink: lubię ten klub :D ). Zastanawia mnie geneza nicku "Tomusmc" :P Tak wię cpodsumowujac, bardzo pozytywna postac i wzor moda.
Pozdrawiam serdecznie.

EDIT
Opiszę jeszcze Toudinho bo jak zaczęłem opisywać Tomusia to postu Toudinho jeszcze nie było.
A więc Toudinho jest wiernym kibicem królewskich, co prawda moim zdaniem posiada niewielka wiedze na temat swojego ukochanego klubu bo czasami w swoich postach wypisuje straszne glupoty, nawiazujac do jego postow: nie sa one zbyt wysokich lotow, reprezentuja raczej niski poziom, jako samego usera nie przepadam za nim nie z racji tego ze jest fanem wrogiego klubu tylko po prostu nie lubię czytac jego postow i znim dyskutowac. A więc: nie przepadam za nim ale go szanuje za oddanie ukochanemu klubowi :wink:
Poidrawiam.

Wróć do „Gry Forumowe”