FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: luk1208 » 08 sty 2006, 18:25

snake pisze:Masz racje. Ja tez jestem kibiecem realu, ale mysle i przyznaje sie do tego ze Robinho przyjechal do Hiszpani i gra gorzej niz w poprzedniej druzynie. Nie jest to spowodowane tym ze nie zaklimatyzowal sie w Hiszpani. Ja bym powiedzial ze on tam czuje sie jak w Brazyli. Ma Ronalda, Carlosa, Babtiste i mial na poczatku Lukseburga w druzynie. Czego wiecej potrzeba zeby czuc sie jak u siebie w domu. On gra gorzej bo jest mlody, niedoswiadczony, ciazy na nim wielka presja. W pierwszym sowim meczu zagral chyba 20 minut i juz wszyscy zaczeli nazywac go zastepca Pelego. To jest chyba zbyt wielki ciezar na "duszy pilkarskiej". Potrzeba czasu i treningu. Z czasem napewno bedzie gral lepiej.

pzdro.
wreszcie jakis porządny kibic Realu, który sensownie pisze :D
tez uwazam ze jak przychodził to miał duzą kolonie brazylijczyków w zespole z trenerem na czele i to napewno powinno mu pomóc. Jednak chyba ten ciezar odpowiedzialnosci był zbyt duzy i nie poradził sobie z presją :!: niepotrzebie nazwali go zbawcą Realu, moze w drugiej czesci sezonu pokaze sie lepiej ale i tak ten sezon nie bedzie dla niego zbyt udany :!:

Wróć do „Hiszpania”