AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 sty 2006, 22:44

Jak w meczu Realu nażekałem że nie ma bramke i 0:0 :( tak Milan i Parma dziś nastrzelały na tydzień :lol:

Nie wiem czy śmieć sie czy płakać :lol: Oby dwie drużyny prowadziłch chyba Zdenek Zeman :!: że też sobie sami nerwówke zrobili :( ale to znów przez to że nie wykończyli Parmy przy stanie 3:1 A tak grali tak w chodzonego i teraz mają :P Aż mnie zagotowali :twisted: choc z drugiej strony juz pewnie takiego meczu nie zobaczymy w tym sezonie :] to były jaja jak berety. Ten mecz miał tylko 20 minut piłki reszta to gra taka gra a jak strzelimy to dobrze :p. Nawet niech chce mi się oceniać poszczególnych graczy. Pirlo to skarb narodowy Włochów ten koleś widzi wszystko. A noga może krawaty wiązac :lol: mówiłem skutecznośc Gila strzelił - Kaka strzelił - Sheva strzelił :] znów najwiecej bramek w lidze, traca dużo może coś kosztem czegoś ? Ważne 3 pkt ale pewnie Ancelotti ma dziś wole :lol: Hokejowy wynik i niech ktoś powie że Calcio nudne :]

Co warto podkreślić to w jaki sposób Sheva zagrał na głowe Gili :] klasa tak ja zagrać, sam Alberto tez się cudnie złozył, Marchionni chciał się pokazać :) wkońcu szuka klub i wyszło mu to w 100% - Corradi to za tym jak by mógl to by Nesta w pięty gryz :( ale gośc łokcie chodziły jak :wink: bramek stracili az 3 ale to były bramki niewitki :lol: Chyba sami nie wiedzą jak to sie stało.

ładnie Parma chciała wolnego rozegrać nie:D dobry pomysł jak by im to wyszło to magia :]

Forza Milan

Co mnie jeszcze zdziwiło to podejście gracz do tego meczu. Takie jak do piknkiu :lol: Troche przesadzili. Chwilami to tylko browara im brakowało bo chcieli grać jak na plaży :lol: Trener Parmy był dobry widać cos mu dają na wytrzyminie tego wszystkiego. Co by nie mówić życze Mleczarza jak najlepiej i mam ogromna nadzieje że się utrzymają w lidze :!:

Bagg weź sie nie ośmieszaj. Lepszy to był w tym meczu footbalu :] hehe i prezenty :) tylko dla gosci :lol: jak wczoraj - Ale Dida zawalił - bo zapomniałe aż sie za głowe złapałem :) Jak Pepe Reina :lol: W sumie to i tam ma szczescie :wink:

Wróć do „Włochy”