AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 sty 2006, 13:19

bagg pisze:Wiem Chlopaczek Wink Chciałem tylko pokazać Zazie jak to widzę kibice Juve 'wejść, zrobić burdel, ośmieszyć się parę razy i wyjść' tak jak to zrobił przedwczoraj fan Milanu.
Tylko Bagg z sobote była inna sytuacja. Palermo w pierwszej połowie pokazał świetny football i było znacznie lepsze. Ale że nie masz nawet czelność o tym napisać. Juventus grał tylko w jeden sposób. Rozegranie akcji bo jest u nich wykop na pałe Abbiatiego. Tyle sie mówiło po dwójce DM na środku a niech teraz mi ktoś mi powie że on mają wiecej niż zadanie defensywne. Vieira miał poczatek z bramkami. Teraz juz tylko defensywa. Juventus wykorzystał prezenty od Palermo tak jak Parma od Milanu. Na szczeście dla Rossoneri dyspunują najlepszym atakiem w lidze i jak napisałem poszli w kierynku myśli trenerskiej Zdenka :wink: może stracić 7 ważne by 8 strzelić :wink: A co to burdelu to zawsze robia to fani Juve :lol: "Niedzieli" śledzący mecz w radiu :lol:

Oceniając Dide tylko bo tym błedzie może wyjść z założenie że nie było go na boisku. A to że wcześnie mógł stracić bramke po max przypadkowym strzela i jego znakomitym refleksie to juz zapomniałeś ? :lol: Przeciesz Parma stworzyła jedna okazja a dwie pozostałe im strzozył Milan. Za każda strzeconą bramke odpowada 11 graczy nie jeden czy czterech. A za każda strzelona też odpowada 11 graczy. :]

A dojdzie do tego że na mundialu bedzie bronić trzech bramkarz rossonerich. To był by ewenement. :D

Wróć do „Włochy”