Tylko Bagg z sobote była inna sytuacja. Palermo w pierwszej połowie pokazał świetny football i było znacznie lepsze. Ale że nie masz nawet czelność o tym napisać. Juventus grał tylko w jeden sposób. Rozegranie akcji bo jest u nich wykop na pałe Abbiatiego. Tyle sie mówiło po dwójce DM na środku a niech teraz mi ktoś mi powie że on mają wiecej niż zadanie defensywne. Vieira miał poczatek z bramkami. Teraz juz tylko defensywa. Juventus wykorzystał prezenty od Palermo tak jak Parma od Milanu. Na szczeście dla Rossoneri dyspunują najlepszym atakiem w lidze i jak napisałem poszli w kierynku myśli trenerskiej Zdenkabagg pisze:Wiem Chlopaczek Wink Chciałem tylko pokazać Zazie jak to widzę kibice Juve 'wejść, zrobić burdel, ośmieszyć się parę razy i wyjść' tak jak to zrobił przedwczoraj fan Milanu.
Oceniając Dide tylko bo tym błedzie może wyjść z założenie że nie było go na boisku. A to że wcześnie mógł stracić bramke po max przypadkowym strzela i jego znakomitym refleksie to juz zapomniałeś ?
A dojdzie do tego że na mundialu bedzie bronić trzech bramkarz rossonerich. To był by ewenement.