Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

dami7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: dami7 » 09 sty 2006, 13:21

Strak sie zapowiadal na naprawde dobrego pilkarza ma bardzo dobre warunki fizyczne gdyby niezmarnowal swojego talentu moglby byc to drugi Kaluzny.Kuzera to taki typ pilkarza ktroy lubi zabalowac takze zapowiadal sie na niezlego obronce ale wszystko potoczylo sie inaczej pamietam ze kiedys razem z bylym bramkarzem Wisly Krakow wroblem jechali razem samochodem i spowodowali wypadek i po tym zaczelo sie wszystko psuc w karierze Kuzery.Bartek Iwan to zawiele niepokazal wedlug mnie to przecietny pilkarz.Kmiecik mial dobra runde w GKS Katowice jak grali w I Lidze gdy wrocil z wypozyczenia interesowalo sie nim kilka klubow z I i II ligi ja osobiscie myslalem ze w Belchatowie bedzie wiodaca postacia no ale jest inaczej grzeje lawe, Najbardziej wedlug mnie sprawdzili sie Brozkowie obaj maja talent,Pawel mial swietny poczatek sezonu i wszyscy mowili ze zastapi Zurawia ale to jeszcze nie ta klasa zawodnika miewal dobre wystepy ze slabszymi no a Piotrek to jak narazie niedostawal szansy od Engela i Kulawika wedlug mnie powinien dostac szanse od Petrescu wedlug mnie to jeden z lepszych lewych pomocnikow mlodego pokolenia w lidze

Wróć do „Polska”