AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 sty 2006, 14:22

No teraz to chyba sam się pogubiłes ? Przeciesz kazdy chyba wie ze właśnie Sidney Guvuo jest lepszym skrzydłowym Lyonu niż Malouda., Oby dwaj są cool ale jak trzeba by wybrać jednego lepszego to ten na prawej stronie ...

Ales teraz zabyłysną widać z Ligue 1 też u siebie nie ciekawie. :wink:
bagg pisze:Chodziło mi o skrzydłowych, nie o pojedyńczych piłkarzy.
bagg pisze:Camoranesiego

:shock: hehe no co Ty bierzesz ? pochwał się ? Czy Govou lepszy to trudno powiedzieć na pewno wiecej może w ofensywie. Co pokazuje każdy mecz Lyonu w tym sezonie. Ale to nie da sie tak porównać bo Lyon gra inna piłke niż Juve. Także tylko błądzimy. Ale sam widzisz że tylko może napisać Camoranesim.

Wczoraj napisałes że Camoranesi i Mutu mają za zadanie zchodzić do środka teraz piszesz że dla Ciebie Ronnie i Messi o ofenswyni pomocniny. To ja już nic nie rozumiem kto dla Ciebie jest skrzydłowym ? ...

Odchodzą od tematu a w zasadzie wracając do tematu :]

Milan teraz gra mecz z Coppa a póżniej bardzo ważne spotkanie z Roma. Może dobrze by było by Ancelotti zagrał w Coppa podstawowym składem. Bo szybciej by weszli w ten rytm meczowy. itd. Wczoraj chwilami bymi jeszcze na na świętach :wink: dobrze że w tych waznych mometach wrócili na chwile. Ciekawi mnie czy Carletto myśli o tym by grać z Brescia podstawowym składem. Ewntualnie zmiany kosmetyczne.

Zagra pewnie atak Gila -Inzaghi w Coppa bo jak teraz wokół Bobo tyle plotem a on chyba zamierza odejśc to go nie wystawi. :wink:

Wróć do „Włochy”