AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 09 sty 2006, 16:58

Gomez pisze:Ze-Ballack-Demichelis-Deisler vs Pirlo-Gatusso-Kaka-Clarence 1:0

Poleciałeś po całości ....nie no co jak co, ale pomoc Milanu prezentuję się trochę lepiej niż ta Bayernu :) Nieznacznie, ale jednak. Co do reszty się zgadzam.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Przeciesz kazdy chyba wie ze właśnie Sidney Guvuo jest lepszym skrzydłowym Lyonu niż Malouda.

Chyba jednak nie każdy, ja Ci powiem, że jako skrzydłowy lepiej prezentuje się Malouda.

Ales teraz zabyłysną widać z Ligue 1 też u siebie nie ciekawie. Wink

No, przyznam Ci rację.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Czy Govou lepszy to trudno powiedzieć na pewno wiecej może w ofensywie

:angry: Wiem, że nienawidzisz Juventusu, ale czy musisz tak 'osłabiać' ich piłkarzy, tak na siłę.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale sam widzisz że tylko może napisać Camoranesim.

Nie zapominajmy o Mutu, który w tym sezonie prezentuję się bardzo dobrze, pozatym jest zdobywca Złotej Piłki z 2003 roku Nedved, który z pewnością nie zapomniał jak się powinno grać na najwyższym poziomie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wczoraj napisałes że Camoranesi i Mutu mają za zadanie zchodzić do środka teraz piszesz że dla Ciebie Ronnie i Messi o ofenswyni pomocniny. To ja już nic nie rozumiem kto dla Ciebie jest skrzydłowym ? ...

Ronaldinho i Messi grają jednak trochę inaczej niż typowi skrzydłowi, taktyka Barcelony różni się od tej Juventusu. I wiesz o tym dobrze.

Gomez pisze:cwaniaczek z ciebie...Juve wygralo pare meczy w lidze wloskiej i odrazu wielka euforia

Yyyy śmiać się czy płakać? Ciekawe jaki jest bilans Bayernu, hę? Nie zapomij, że Juventus w lepszej lidze od niemieckiej przegrał tylko raz z Milanem i raz zremisował na b. trudnym terenie z Lazio. Licytujemy się dalej?

Gomez pisze:w ktorym pilkarze juve przypominali zblakane owce.

A jaki był wynik następnego spotkania? Kto wyszedł z grupy na pierwszym miejscu? Dziękuję, nie mam więcej pytań.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz rozmowa z Twiom kolegą o skrzydłowych pokazał kto pisze głupoty

Dzięki Zaza, też Cię uwielbiam.

Wróć do „Włochy”