---> Rap <---

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post autor: chesteros » 09 sty 2006, 17:16

FcB pisze: ale nie porownuj polski do US tam jest inne zycie wogole i tam jest rap a w polsce hip hop.tam sa gangi i sie morduja nawzajem i jest wojna pomiedzy west i east a w polsce artysci muzyczni sie spotykaja na roznych imprezach i nawzajem robia piosenki.
Dawno nie udzielałem sie na tym forum, ale jak widze jak ktoś wypisuje takie brednie to naprawde coś się we mnie gotuje. Popierwsze rap to muzyka, a hip hop to kultura :? A co do wojen gangów to chyba zatrzymałeś się w połowie biografi 2paca, niedorozwinęty chłystku. Wiesz który mamy rok? Wojny pomiędzy wschodem, a zachodem to juz przeszłość. Muzyka ma łączyć ludzi, a nie dzielic. A własnie przez takich frajerów jak ty ( gówniarzy, jarających wszystkim tym co przeczytają w necie) , tak sie nie dzieje. Taki z ciebie gangsta ? he? Skoro jestes tak przywiązany do WC to moze przytoczysz pare mniej znanych postaci, które tworzą bądź tworzyły tamtejszą scene. Jestem pewien, że bez googli byś sobie nie poradził heheh. Wogóle to szkoda czasu, ja proponuje bana :D PEACE!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”