Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 09 sty 2006, 17:17

Diamen23 pisze:O Tavano czytałem jeszcze na początku listopada bodajże i myślę , że chłopak by się przydał w zespole. Obecnie jest jednym z lepszych strzelców w Serie A i podobno zawsze marzył o grzę w Interze

No był jakiś news kiedyś o nim , wtedy byłem sceptycznie nastawiony co do jego transferu wogóle odszedł w zapomnienie :roll: . A teraz przypomniał się w najlepszym momencie :!: gdy pojawiły się problemy z napadem :) Interesuje się nim Real , ale chyba bliżej mu do Nas :twisted:
Problemy z napadem ma także Roma , więc kto wie czy oni się nie wetkną w Tavano :?: jeśli tak by się stało to trzeba by się licytować , a wtedy cena była by wyższa :roll:

EDIT

Valencia skontaktowała się w ciągu ostatnich kilku dni z Paco Casalem - agentem napastnika Interu Alvaro Recoby, aby dowiedzieć się czy nie jest on zainteresowany przeprowadzką do Hiszpanii

Mimo zainteresowania ekipy z Primera Division El Chino najprawdopodobniej zdecyduje się przedłużyć umowę z ekipą Nerazzurrich, a spotkanie podczas którego rozpoczną się negocjacje pomiędzy Recobą i działaczami naszego klubu zaplanowene jest na 20 stycznia

El Chino do końca w Interze :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”