AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 sty 2006, 17:25

Już miałem wychodzić kiedy zobaczyłem że tak ładnie Bagg napisałeś że aż trzeba Ci odpisać :lol:

Po pierwsze - z dwójki skrzydłowych Lyonu Sidney Guvou prezentuje się lepiej nie tylko w mojej opini. Ale potwierdzają to np. liczby - bramki asysty. ale jak napisałem jego sie nie do porównać z Camoranesi mi. przez styl jaki prezentuja obie drużyny. Samo ustawienie Lyonu już pokazuje kto stanowi o sile tego zespołu.

Po drugie - - przypomne Ci co napisałeś - "najlepszi skrzydłowi" Mutu ? najlepszy skrzydłow ? :boruta: taki jak za Smith z MU klasyczny DM ? :boruta: Nie podniecaj się tak jednym meczem przeciesz dobrze wiesz że on może znów potem czekać 5 kolejek na wystep. Nedved ? aha czyli wnioskujesz że para Nedved - Camoranesi to w tym momęcie najlepsi skrzydłowi swiata ? Bagg nie wiem czy zauwazyłeś ale kompromitujesz sie bo post wcześniej napisałeś wyrażnie a teraz tak naprade nie masz co napisać .... Przeciesz dobrze wiesz że jesteśmy w stanie wymenić teraz 3 lepsze i to znacznie pary

Po trzecie - taktyka Barclony sie różni inawet nie troche - ale też polega na tym że Ronaldinho czy Messi często ze skrzydła zchodza do środka. Tam rozgrywają. Czy nie o to Ci wczoraj chodziło :>? no przeciesz to były Twoje słowa odnosnie Mutu i skrzydłowego ?

Wiesz co przynajmie być powidziałe że sie podpaliłeś i napisałeś głupote. Bo teraz to już całowicie nie wiem co o Tobie sądzić. Albo masz jakieś urojenie na temat Starej Damy albo poprosu jesteś tak obiektynwy jak :wink: mo...

Naprawde poczytaj co pisałeś i zastanów sie bo My możemy prowadzić rozmowy nie ma problemu ale Ty musiisz wiedzieć co Ty piszesz. Bo nie o to chodzi by pisać bzdury.

Narazie uznaje temat za zamkniety. Bo nie tu jego miescje. Wróce możemy jeszcze pogadać. :wink: I pisz normalnie prosze Ci :wink: A nie wyciągniesz jedno zdanie i sie go trzymasz. Pozdro

Aha Łukasz czyli to była rozgrzewka :wink: ? próba siły :lol: no to strach pomyśleć co bedzie jak zostanie tydzien bo meczu Bayern Milan. Jak narazie chyba warto zacząć temat Coppa Italia. środa już nie dlugo i znów graja rossoneri 3;1 w pierwszym meczu :)

Wróć do „Włochy”