Po pierwsze - z dwójki skrzydłowych Lyonu Sidney Guvou prezentuje się lepiej nie tylko w mojej opini. Ale potwierdzają to np. liczby - bramki asysty. ale jak napisałem jego sie nie do porównać z Camoranesi mi. przez styl jaki prezentuja obie drużyny. Samo ustawienie Lyonu już pokazuje kto stanowi o sile tego zespołu.
Po drugie - - przypomne Ci co napisałeś - "najlepszi skrzydłowi" Mutu ? najlepszy skrzydłow ?
Po trzecie - taktyka Barclony sie różni inawet nie troche - ale też polega na tym że Ronaldinho czy Messi często ze skrzydła zchodza do środka. Tam rozgrywają. Czy nie o to Ci wczoraj chodziło
Wiesz co przynajmie być powidziałe że sie podpaliłeś i napisałeś głupote. Bo teraz to już całowicie nie wiem co o Tobie sądzić. Albo masz jakieś urojenie na temat Starej Damy albo poprosu jesteś tak obiektynwy jak
Naprawde poczytaj co pisałeś i zastanów sie bo My możemy prowadzić rozmowy nie ma problemu ale Ty musiisz wiedzieć co Ty piszesz. Bo nie o to chodzi by pisać bzdury.
Narazie uznaje temat za zamkniety. Bo nie tu jego miescje. Wróce możemy jeszcze pogadać.
Aha Łukasz czyli to była rozgrzewka