AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 09 sty 2006, 17:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po pierwsze

Może i Govou prezentuję się wg Ciebie lepiej, ale ja po prostu wolę Florenta...tak sobie...dla mnie jest lepszy.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po drugie

Jeśli Mutu jest uniwersalny to czemu nie pisać o nim jako o skrzydłowym. I nie podpalam się jednym meczem, w takim Pucharze Włoch również zagrał bardzo dobrze, a gdy tylko dostaje szanse wykorzystuje ją.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nedved - Camoranesi to w tym momęcie najlepsi skrzydłowi swiata ?

Tak, ew. na równi można stawiać Robben - Duff.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po trzecie - taktyka Barclony sie różni inawet nie troche - ale też polega na tym że Ronaldinho czy Messi często ze skrzydła zchodza do środka. Tam rozgrywają. Czy nie o to Ci wczoraj chodziło Łypiący?

Nie oto, oni raczej ze środka schodzą na skrzydło. O Ronaldinho nigdy nie myślałem jako o skrzydłowym, może grać wszędzie, ale myślę o nim raczej jako o of. pomocniku. Podobnie jest z Messim.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz co przynajmie być powidziałe że sie podpaliłeś i napisałeś głupote.

Jaką głupotę? Po prostu dla mnie oni są najlepszymi na świecie, co w tym głupiego? Jeśli Juventus grający skrzydłami potrafi prowadzić w Serie A, strzelając nie dużo mniej bramek od 'super, bosko ofensywnego Milanu' to
czemu miałbym nie sądzić, że są najlepsi? Równie dobrze głupotą można by nazwać mówienie, że Milan jest najlepszy.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo nie o to chodzi by pisać bzdury.

Aha. to co Ty tu jeszcze robisz?

*_For_zaza_Milan_* pisze:I pisz normalnie prosze Ci Wink

I nie popełniaj tylu błędów, bo Cię ciężko zrozumieć, proszę Cię ;)

Wróć do „Włochy”