AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 09 sty 2006, 18:01

Łukasz[ACM] pisze:
Jeżeli forma Milanu na 21 lutego będzie 100% to w każdej z tych lini Milan wygrywa i co do tego nie mam wątpliwości ( jeżeli będzie 100% formy ).

Widze że jesteś podobnym kibicem do tych z polskiej strony Bayernu bo jak tam weszłem po losowaniu i czytałem komentarze to 90% to były bluzgi na Milan i wygrana 3:0. ( Dokładnie tak samo pisali fani Manu rok temu ) na innych stronach tego nie zauważyłem. Ja wiem że przywykłeś do tego że w znacznie słabszej lidze niemieckiej Bayern nie ma godnego przeciwnika ale w konfrontacji z Milanem nie jest faworytem.
czytac nie potrafisz...pisalem ze na dzien dzisiejszy :roll: a porownujac Bayern i Milan w max formie dla mnie i tak lepszy jest Bayern...nie wiem ale wiekszosc was nie potrafi odroznic sredniego Bayernu sprzed 2-3 lat od obecnego Bayernu. :roll:

nie wiem dokladnie jakie forum masz na mysli ale czesto przebywam na www.bayern.munchen.pl. Nie dostrzeglem tam zadnych przeklenstw w strone Milanu, dlatego nie ma co zmyslac kolego :roll: , komentarze na tej stronie sa w wiekszosci uzasadnione i jak wiadomo panuje wiekszy optymizm i realizm co do meczu z Milanem niz na tym forum.

baqq jak widac pospieszyles sie i dosc przesadnie nazwales skrzydla juve najlepszymi w Europie, moze i sa dobre ale nie najlepsze. Zapewniam cie rowniez ze juve nie jest lepsze od Bayernu...obydwa spotkania zakonczyly sie tym samym wynikiem...a wiec remis. Co do wyjscia z grupy na 1 miejscu to poprostu Bayern mial pecha...wiele niewykorzystanuch sytuacji z Brugia do tego sedzia pod koniec polecial w kulki.

acha...Serie A lepsza od BL w tym roku moze jeszcze minimalnie tak...ale poczekajmy az druzyny z BL beda mialy rowne warunki do konkurowania z wloskimi druzynami. Dokladnie chodzi mi o kase z praw telewizyjnych.
Bayern dostaje 24mln euro
juve 100 mln euro
troche to dziwne ale coz...

2 WP. Zgadnij za co. // Niggaz

Wróć do „Włochy”