Ale mnie interesuje 21 lutego, a jestem przekonany że dziś by Milan od Bayernu lania nie dostał.Gomez pisze:czytac nie potrafisz...pisalem ze na dzien dzisiejszy
Prawda jest taka że ostatnia lata Bayern w LM gra słabo i nie mów że nie, co z tego że w lidze grają wspaniale jak nie mają godnego przeciwnikaGomez pisze:a porownujac Bayern i Milan w max formie dla mnie i tak lepszy jest Bayern...nie wiem ale wiekszosc was nie potrafi odroznic sredniego Bayernu sprzed 2-3 lat od obecnego Bayernu.
Nie wiem jakie to było forum, ale czytałem i wiem swoje co piszecie. Czekam na Twoje uzasadnienie po dwumeczu.Gomez pisze:nie wiem dokladnie jakie forum masz na mysli ale czesto przebywam na www.bayern.munchen.pl. Nie dostrzeglem tam zadnych przeklenstw w strone Milanu, dlatego nie ma co zmyslac kolego , komentarze na tej stronie sa w wiekszosci uzasadnione i jak wiadomo panuje wiekszy optymizm i realizm co do meczu z Milanem niz na tym forum.
Dokładnie, Bayern ma najlepsze na świecie.Gomez pisze:baqq jak widac pospieszyles sie i dosc przesadnie nazwales skrzydla juve najlepszymi w Europie.
Z Milanem też będzie miał pechaGomez pisze: Co do wyjscia z grupy na 1 miejscu to poprostu Bayern mial pecha
Gomez pisze:acha...Serie A lepsza od BL w tym roku moze jeszcze minimalnie tak...