Osobiście pomysł ze ściągnięciem do zaspołu Cruza z Interu któremu kończy się kontrakt mi niezabardzo sie podoba... ma juz swoje lata, i jakoś niejestem do niego przekonany
Podobno Mido chce wrócić do Rzymu, ale to raczej jakaś plotka bo tyle juz sie wypowiadał że niechce wracac do SERIE A że raczej w to niewierze! Jednak na ta chwile to by się napewno przydał...
bagg pisze:Choć grzeje ławę w Barcie i nie wychodzi nawet na Puchar Króla to i tak dużo osób o nim myśli jako o super talencie Confused
bagg wiesz... ja właśnie myslę że on ma wielki potencjał i w Barcelonie tym siedzeniem na ławie sie marnuje... Za czasów jego gry w River grał super, strzelał wiele bramek...
Za niego raczej Barca by niechciała kokosów, a jestem pewien że w nowym zespole jeśli by grał regularnie pokazał by jeszcze swoje umiejętności! Niewiem tylko czemu terner Rijkaard nie wpuszcza go na boisko... jednak tam maja nadmiar talentów i napastników!
Ja właśnie bym chciał by Roma poszukała jakiegos snajpera z Ameryki Południowej... niewiem nieznam się na tamtejszych ligach, ale zawodnicy tam grajacy maja nosa do strzelania bramek! Najlepiej Argentyńczyk...