AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: PrOtEcToR » 09 sty 2006, 18:51

<LILI> no zgadzam się z tobą... własnie taki klasyczny napadzior strzelający dużo goli jest nam potrzebny! Własnie jak to wymieniłes... ktos taki jak Bati! Tevez by był super ale kasy trza trochę wyjąść... Vucinić by był by właśnie takim napastnikiem tylko z nim to niewiadomo :? Może niewypalić!
Osobiście pomysł ze ściągnięciem do zaspołu Cruza z Interu któremu kończy się kontrakt mi niezabardzo sie podoba... ma juz swoje lata, i jakoś niejestem do niego przekonany :? Ale jeśli za darmoche to może być...
Podobno Mido chce wrócić do Rzymu, ale to raczej jakaś plotka bo tyle juz sie wypowiadał że niechce wracac do SERIE A że raczej w to niewierze! Jednak na ta chwile to by się napewno przydał...

bagg pisze:Choć grzeje ławę w Barcie i nie wychodzi nawet na Puchar Króla to i tak dużo osób o nim myśli jako o super talencie Confused

bagg wiesz... ja właśnie myslę że on ma wielki potencjał i w Barcelonie tym siedzeniem na ławie sie marnuje... Za czasów jego gry w River grał super, strzelał wiele bramek...
Za niego raczej Barca by niechciała kokosów, a jestem pewien że w nowym zespole jeśli by grał regularnie pokazał by jeszcze swoje umiejętności! Niewiem tylko czemu terner Rijkaard nie wpuszcza go na boisko... jednak tam maja nadmiar talentów i napastników!

Ja właśnie bym chciał by Roma poszukała jakiegos snajpera z Ameryki Południowej... niewiem nieznam się na tamtejszych ligach, ale zawodnicy tam grajacy maja nosa do strzelania bramek! Najlepiej Argentyńczyk... :D A tak serio to właśnie ktos taki jak Cavangechi, Tevez, M. Lopez czy Saviola (oczywiście to taki przykał bo ten to raczej nie na sprzedaz :D ) Roma w końcu powinna kupic kogos lepszego w ofensywie bo po sezonie kasa powinna być... w sumie nic niewydali na zakupy przed tym sezonem!

Wróć do „Włochy”