Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 sty 2006, 15:46

Stan no racja :) coś jest na rzeczy z tym porówaniem do Clarence i nie mówie tylko o włosach :wink:

Jeśli jest tak jak Stan pisze że tylko Robinho "Bestia" i Diogo nie maja paszportu UE. A prawo nie pozwala Diarze się strawać o taki to ja bym sie nie wachał ani chwili i sprzedał do Kanonierów (o ile jescze chca) Baptista. Diarra już teraz ma możliowśc by grać jak Makelele i Vieria. Mistrzowie w destrukcji. I on też ma to coś co wspomnani byli gracz Ligue 1. Jest młodszy i to o wiele. A cena ? w przypadku Real nie może mówić że nie stać Króleskich na gracza ale coś mi mówi że Perez nie zainwestował by w niego z 30 milionów euro. A ta inwestycja mogła by przynieś tylko jeden pozyty. Budowe druzyny od tyłu opartej na Ikerze Ramosie i Dierze.

Bez obrazy ale jak dla mnie Gravesen i Pablo Rambo nie mogą sie równać z młodym Malijczykiem. I to pod kazdym wzgledem. Duńczyk zrobił na mnie wrazenie jak Davids w Barcelonie ale to chyba było mylne wrażenie. Choc moze i potrzebuje ciądłośc i zaufanie. Bo poczatek miał naprawde dobry. A Pablo ma umnie kiepskie notowanie od Milanu :)

Wróć do „Hiszpania”