AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 sty 2006, 23:14

Hunter to ja wiem że Jankuloski w kadrze Czech ustawiony za Pavla Nedvedem który zchodząc do środka robi mu miejsce na rajdy. :wink: To juz jest znane :) Tylko powiedz czemu nie może tego pokazać w Milanie. :? Ja rozumiem na poczatku cięzka kontuzja - jak sam mówił -Milan, iny swiat, ale ile to trwa. I co jest przyczyna. Ostatnio Ancelotti coś mówił że miał pewne kłopoty Czech ale nie myslał o tym drobnym urazie.

W ataku - jak piszesz w Udinese Luciano Spalletti grał 3-5-2 i Marek miał za zadanie hasać lewa stroną aż miło, tylko czemu w 4-4-2 czy 4-3-3 niemoże tak grać :shock: Nie wierze że wina leży po stronie ustawianie choć by dla tego że jak napisałeć w kadrze ra 4-4-2. Oj Pacynka bo sie pogniewamy tak sie nie robi ... :twisted:

Sheva raz 161 Grande Bomber :!: - Widziałem wczoraj kilka wspominem Andriya 8) Ciekawe jaka by bramke wybrał jak tą najpiekniejszą. Trzeba kupić nastepna "Forza Milan!" może ba na pewno porusza temat tego osiągniecia.

Mi z tych bramek Sheva których wczoraj widziałem najbardzie sie podobał Lob z gdzieś 32 (z dośc ostrego konta) w meczu z Juve na Giuseppe Maeazza. Wyprowadzał konte po czym popatrzał że chyba Buffon wyszedł i mu wsadził w okno :!: Taka brama że czapki w głów :!: :smoke:

Wróć do „Włochy”