Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Ajgor » 11 sty 2006, 16:29

No rację masz Zaza... ci kolesie z Brazylii nie są przyzwyczajeni do życia w Europie i tej piłki i sobie nie radzą z presją i tak dalej... A fakt faktem, że Ligue 1 to chyba najładniejsza liga w Europie i tam to się można oszlifować z realiami i z kawałem piłki dobrej...

I wogóle każdy zawodnik jak idzie do innej ligi to raczej powinien iśc do takiego średniaka (chodzi mi o Primera D., Serie A czy Premiership) bo to taki trochę inny świat... piłka świętość i tak dalej... w innych krajach to taki dodatek a tutaj to danie główne :wink:

A Fred... no widać, że koleś ma papiery i pewnie je potwierdzi niedługo, zresztą już to zrobił poniekąd parę razy... A zresztą jeśli OL będzie cały czas grał tak jak to robi, to każdy młokos stamtąd bardzo skorzysta... a szczególnie zagraniczny...

A co do Realu to już jest wybitnie klub nie dla żóltodziobów... tyle że tu to nawet wychowankowie wiele nie pomagają :P I mam nadzieję, że to z Ashleyem Cole to tylko pogłoski... kawał obrońcy, a w Realu pewnie też by piach grał...

Wróć do „Hiszpania”