Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 11 sty 2006, 19:56

Woody w ostatnim meczu zagral dobrze 12 odbiorow miał, wiec to calkeim dobry wynik, ta kontuzja moze nie jest na tyle powazna co poprzednie ale rownie niepokoji, na moje oko to własnie Woody powinien jako pierwszy wylecieć, ponoć chce go jeszcze Newcastle wiec nie o0braze sie an wymiane Luqe=Woodgate... :wink: Diarra zaraz po Joaquine najskrytsze marzenie co do transferow :wink: ciezko bedzie go wyrwać jednak o to ja się nie martwie bardziej amrtwie sie o to że Perez nie widzi takiego solidnego rzemieslnika jak Diarra...

Z tym Raulem Garcia to lekka przesada Ossasuna chce duzej kasy bo wie ze Real jest w stanie dac duzo kasy, wszyscy beda teraz probowali wyrwac za potencjalnego Blancos jak najwiecej kasy (czyt. Ramos)

Co do Cole'a jestem jak anjbardziej zaa tylko niepokoja mnie jego dosc powazne kontuzje...

Ajgor pisze:I mam nadzieję, że to z Ashleyem Cole to tylko pogłoski... kawał obrońcy, a w Realu pewnie też by piach grał...

Szkoda Ci :?: Achley ma przyjsc po to aby poprawić gre Blancos zreszta kazdy przychodzi z takim zalożeniem, teraz sa w kryzysie to tylko potrafisz pwoeidziec ze graja piach...Ale zapomnaileś jak chociazby paich grajacy Raul wycinal świetny Milan (bez urazy)...

Wróć do „Hiszpania”