Kto bedzie mistrzem Hiszpanii?

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 12 sty 2006, 19:12

2FCB pisze:Nie wiem jak 29 osób mogło zagłoswać na Real? Muszą to być jacyś zakompleksieni kibice.
Ankieta jest juz dlugo. W tym sezonie, prawie na poczatku Real mial nawet 5 punktow przewagi nad FC Barcelona :!: , wiec wielu myslalo ze to moze byc rok Realu. Nowe transfery, nowy trener. Na poczatku wszystko wydawalo sie na kozysc Realu, bo jest to wielki klub. Teraz wszystko jest inne. :( Real ma duzo punktow straty do lidera (Barcy) i nawet nie znajduje sie wsrod druzyn ktore pod konic sezonu wejda do eliminacji do Champions. :?
Fler pisze:Real bedzie drugi po tych transferach
Ja bym tego nie powiedzial. Nie tacy pilkarze przychodzili do Realu i malo co sie zmienialo. Ja zauwazylem male polepszenie sie zespolu od kiedy przyszedl Lopez Caro, ale jeszcze barakuje bardzo duzo zeby zobaczyc Real ktory znamy od zawsze, druzyne ktora wygrywa mecze w ladnym stylu. :)
Co do tematu to w tym momencie FC Barcelona jest wielkim faworytem :o i wszyscy wiemy dlaczego, na dodatek caly czas bija wlasny rekord wygranych meczy, prawdziwy "dream team" 8)

Wróć do „Hiszpania”