w zasadzie to jedenmeecik_mks pisze: no i kolejne 2 odcinki za nami
meecik_mks pisze:Fajnie, że pryzpomnieli w skrócie cała historie... przynjamniej wiem co się działo na początku
mi również nie przypadła ta retrospekcja do gustu, dlatego odrazu przewinąłem nagranie na video do następnego odcinkaŁukasz[ACM] pisze:Mi się osobiście te skróty nie podobały bo widziałem każdy odcinek jak narazie
hmm w mojej opinii to jakiś reaktor lub coś w tym guście, bunkty nie mają takich wejść, a przedewszystkim szybek przy wejsciu.piwus pisze:Na wyspie jest właz? To nie może być bunkierŁukasz[ACM] pisze:Cały czas mnie zastanawia co to za właz Shocked Może to zabrzmi głupi ale śmierdzi taką łodzią podwodną Laughing Pomyślcie że takie małe okienko i jest tak wytrzymałe....
dobrze to zauważyłeś... ale w takim wypadku wszystko na wyspie jest celowo zaplanowane i tylko dana osoba moze cos wykonac...meecik_mks pisze:Nie wiem czy zauważyliście ale nogi Locka w pobliżu samolotu już "działały" normalnie... czyli wychodzi na to, że Lock po prostu nie miał tam wejść tylko Boon... Za tydzień nowe emocje![]()