Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 13 sty 2006, 16:31

kasiorek21 pisze:Sadzisz ze taki przypadek jak Torres zdarza sie raz na milion i mowisz takze ze kazdy zaczynal od mlodzikow
Tak się często mówi " jeden na milion " nie znam dokładnej liczby :wink:

kasiorek21 pisze:To czemu jest tak duzo mlodych gwiazd teraz na swiecie?????? Jesli zdarzaja sie raz na milion???? Caly czas sa odkrywane nowe mlode gwiazdy (wspomniany Torres, Messi, Rooney) i czemu taka gwiazda nie moglaby zostac odnalezionaw Primaverze Juve lub Milanu????
Czy ja powiedziałem że nie ma młodych gwiazd :?: Ronney i Robinho kupieni za dużą kase, nie są to wychowankowie :roll: Po raz 10 mówie Ci że może zostać odkryta w Primaverze Juve czy Milanu ale szansa jest b.mała. Pokaż mi piłkarza który jest wychowankiem Juve i jest teraz wielką gwiazdą :?: Nie mówie że takich nie ma ale bardzo ciężko jest mieć takiego farta żeby wielki talent mieć w drugim zespole.
kasiorek21 pisze: Przciez gdzies musi sie uczyc grac w pilka kazdy nowy talen i moze to byc wlasnie Turyn lub Mediolan. Czemu masz takie pesymistyczne nastawienie ze w mlodzikach naszych ulubionych klubow nie ma zadnego talentu???
Patrz wyżej.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2006, 16:36 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”