Nawet nie jeden remis by się przydałAjgor pisze:Remis nie jest dobrym wynikiem w tej sytuacji... przewaga Juve jest taka, że teraz każdy punkt jest na wagę złota i remis wiadomo co może oznaczać...
Co do Marcio to zycze mu jak najlepiej jak zagra, niech szczeli 2 bramki tak jak na treninguAjgor pisze:Co do meczu to mam nadzieję, że jeśli zaliczy debiut to bardzo udany Marcio... Cafu ciekawe czy już zagra... nieciekawą sytuację się okazało ma
Zgadzam się z Tobą, ale Milan jak narazie dużo traci ale szczela więcej niż przeciwnik i to jest najważniejsze, skoro Juve mogło wygrać 4:1 to czemu milan miał by być gorszyRzuR pisze:Roma u siebie jest calkeim wymagajcym przeciwnikiem...jak dla mnie,bradzo dobry bylby remis w tym meczu itego bym sobie jako kibic Bella Signora zyczyl...i nie jest to rozstrzygnieciem nierealnym...
No wiemy, wygrana 4:3 więc nie wiem o jakiej Ty niespodziance mówisz.kasiorek21 pisze:W 100% zgadzam sie z Twoja opinia. I nie martw sie ja tez zostałem wysmiany gdy powiedzialem ze Parma moze zrobic niespodzianke. A jak bylo naprawde wszyscy dobrze wiemy.
P.S remis nikogo nie zadowoli z Romą, dla mnie liczy się tylko wygrana