AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 14 sty 2006, 13:15

Ajgor pisze:Remis nie jest dobrym wynikiem w tej sytuacji... przewaga Juve jest taka, że teraz każdy punkt jest na wagę złota i remis wiadomo co może oznaczać...
Nawet nie jeden remis by się przydał :lol: ale to zależy również od nas bo musimy poprostu do końca wygrywać i unikać takich wpadek jak w pierwszej rundzie. Zobaczymy co nam ta runda przyniesie :wink:
Ajgor pisze:Co do meczu to mam nadzieję, że jeśli zaliczy debiut to bardzo udany Marcio... Cafu ciekawe czy już zagra... nieciekawą sytuację się okazało ma
Co do Marcio to zycze mu jak najlepiej jak zagra, niech szczeli 2 bramki tak jak na treningu :P Co do Cafu to wątpie żeby zagrał, tam w Brazyli pewnie prawie wogóle nie trenował :? Ale ciesze się że już można na niego liczyć.
RzuR pisze:Roma u siebie jest calkeim wymagajcym przeciwnikiem...jak dla mnie,bradzo dobry bylby remis w tym meczu itego bym sobie jako kibic Bella Signora zyczyl...i nie jest to rozstrzygnieciem nierealnym...
Zgadzam się z Tobą, ale Milan jak narazie dużo traci ale szczela więcej niż przeciwnik i to jest najważniejsze, skoro Juve mogło wygrać 4:1 to czemu milan miał by być gorszy :roll:
kasiorek21 pisze:W 100% zgadzam sie z Twoja opinia. I nie martw sie ja tez zostałem wysmiany gdy powiedzialem ze Parma moze zrobic niespodzianke. A jak bylo naprawde wszyscy dobrze wiemy.
No wiemy, wygrana 4:3 więc nie wiem o jakiej Ty niespodziance mówisz.

P.S remis nikogo nie zadowoli z Romą, dla mnie liczy się tylko wygrana
:!: Oczywiście nie mówie że przyjdzie ona łatwo...

Wróć do „Włochy”