Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 sty 2006, 14:57

Manumef pisze:Jak można wystawić w pierwszym składzie beznadziejnego Silvestre'a?

Ano może sam widzisz. Ale powiedz mi jak taki klub jak MU może łatać dziury słabym O'Shea [DM] w pomocy ? To jest dziwne. Ja rozumiem uraz czy coś ale trzeba szukać piłkarzy w czasie okna transferowego a nie na siłe łatac dziury nie taki klub jak MU. W popszednim sezonie i troche w tym DM = Smith teraz O'Shea :roll:

Evra zmieniony przez Smitha. A bramki padły troche przypadkiem. To były bramki takie z nikąd :) no ale 2:0 dla City. A MU jeszcze nie zagroziło tak max poważnie bramce Jamesa.

Ronaldo czerwona :!: nie powinień dostać bo nic nie zrobił przeciwnikowi (za sam zamiar ? :roll: troche to dziwne) chyba widać że powiedział :P Jak ja takiego czegos nie rozumiem, dał sie ograć o.k to wróć dziecko a nie fauluj .. a potem płacze.

I po meczu ... zawiodłem sie na MU. Liczyłem że jak derby to będą grali na maxa. Ze pokażą coś wiecej. A to takie sztuczne było. Zabrakł zęba w tym meczu. Szczególnie po stronie MU. Giggs chyba narówniej zagrał. Potem na nie typowej pozycji dla siebie. Ruud budzi Diabły przy 2:0 ale potem kontra i po meczu. Ferguson chyba bedzie rzucał Ronaldo w szatni. Już miał wzmocnić atak Luisem Sahą a tu lipa :P

Wróć do „Anglia”