Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 15 sty 2006, 15:19

Chyba jednak się nie rozumiemy... :roll:
RzuR pisze:trudno sie nie zgodzic ze do takich mlodych gniewnych nalezy rowniez milosciwie nam panujacy mod-Niggaz:)
Jeżeli wszyscy przeze mnie przytoczeni "młodzi gniewni", pisali w takim stylu, w jakim to zwykle pisze wspomniany przez Ciebie pastor Niggaz ;) , to mój wcześniejszy post uznanyby został za off-topic roku....mówiąc młodzi gniewni miałem na myśli ludzi, którzy wiedzą tyle samo na temat piłki, co Dj Lepper na temat polityki albo Zbigniew Booniek na temat prowadzenia drużyny <mało!>...i ja do takich z całą pewnością nie zaliczam moda Niggaza...szczerze mówiąc jest on ostatnią osobą, którą bym o to oskarżył...wejdź sobie na pewną fioletową stronke czy na pewne w kolorach Blaugrana...bądź też spojrzyj kilkanaście stronnic wstecz w tym temacie...chodzi mi o ludzi, którzy nie dorośli jeszcze w pełni do wygłaszania pewnych opinii...którzy dla dobra ogółu nie powinni jeszcze zaczynać pisać na forach publicznych...ale niestety wytrzebienie ich, może się okazać kolejną rzeczą, która podchodzi pod scenariusz do "Mission Impossilbe" :lol: ...ale żeby nie było tak, że wszyscy młodzi nie nadają się do pisania na forum...są dzięki Bogu i Partii młode osoby, prezentujące wysoki krajowy poziom ...przychodzi mi choćby tu na myśl kolega Bagg, który do pewnego czasu myślałem, że kłamie co do swego wieku..(może nadal blefuje :twisted: ) bo pisze bardzo przyzwoicie ;)
Pozdrawiam..

Wróć do „Hiszpania”