coco pisze:az taki dobry jest ?? ja go w akcji nie widziałem jedyne co onim wiem to to ze potrafi mocno i precyzyjnie strzelic z daleka ... ale czy warto sciagac do siebie 31 - letniego gracza ??
Nie jest jakimś typem Cambiasso, ale na zmiennika powinien się nadawać.
coco pisze:co do Cannavaro to brał bym z zamknietymi oczami moze bedzie lepszy od brata
Zdanie które w necie czytałem już setki razy , ale bez potwierdzenia w rzeczywistości
Hunter , a może tę czytałeśŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:hmmm a tej plotki jeszcze nie czytałem
Rafael Sobis może jednak nie trafić do mediolańskiego Interu! Mimo iż jeszcze dwa dni temu jego transfer do ekipy Nerazzurrich był przesądzony i od sierpnia miał on grać dla drużyny Roberto Manciniego to cała sprawa nieco się skomplikowała.
Otóż włoskie media donoszą, iż przebywający obecnie we Włoszech przedstawiciel Brazylijczyka chce rozmawiać z każdym z trzech największych klubów z Serie A i po tym jak negocjował z działaczami Juventusu i Interu ma teraz zamiar spotkać się z bossami Milanu i dowiedzieć się ile rossoneri są skłonni zapłacić za młodego napastnika Internacionalu Porto Alegre. Wszystko dlatego, że Internacional chce otrzymać jak największą sume pieniędzy za swojego napastnika i ma nadzieję, że włoskie trio zacznie się o niego licytować i przebijać ofertami. Agent Sobisa będzie w Italii jeszcze przez kilka dni, a później musi wrócić do Porto Alegre i poinformować działaczy drużyny z tego miasta o pewnej już przyszłości Sobisa.
Sobis i Milan