FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

STRUMYK
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: STRUMYK » 15 sty 2006, 16:59

Cześć wszystkim! Jestem nowy w tym temacie, jeszcze całego nie przeczytałem, ale postaram się.
Barcelona to jest mój ulubiony klub z Hiszpanii, aczkolwiek lubię ogladać także inne drużyny (z wyjątkiem Espanyolu :P). Mam za sobą dawne wakacje w Hiszpanii, no i oczywiście jednodniową wizytę w stolicy Katalonii.

Co do dzisiejszego meczu, to myślę, że Barca poradzi sobie z Athletic Club Bilbao tak z 2-0 myślę. Ostatnio są w gazie i trudni do zatrzymania, ale należy pamiętać, że Baskowie umieją walczyć. Choć ten sezon mają doprawdy kiepski, żeby nie powiedzieć, że żałosny.

Co do Motty. Opka nie powinni sprzedawać, ale te jego kontuzje mnie denerwują. Ma w sumie talent, ale powinien częściej grać.
Zawsze twierdzę, że Barca musi mieć po 2 równorzędnych graczy na każdą pozycję. Przynajmniej tak jest u mnie jak grywam w CM :P.

Co do Henry'ego to dla mnie temat nie istnieje aczkolwiek fajnie byłoby go widzieć w ataku z Ronnie i Eto'o. Ale i tak Messi'ego nikt nie przebije hehe.

Trzymajmy kciuki za Barcę by jej passa nie została szybko przerwana. Pewnie i tak dostaną zadyszki. Niech Barca wyrobi sobie dużą przewagę nad rywalami przed meczami Ligi Majstrów, a powinno być już później tylko lepiej. Tytuł Mistrza jest na horyzoncie i trzeba tylko zagrać dobrą drugą połówkę sezonu.

Nie wiem czy wiecie, ale od wtorku najbliższego dostępny będzie na Polsacie Sport kanał sportowy Blaugrany tj Barca TV

:D :D :D

Wróć do „Hiszpania”