Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6707

Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 16 lip 2022, 11:21

cloner pisze:
16 lip 2022, 9:35
Nie zrozumiałeś ziomuś. Odbudowanie zespołu po poprzednim trenerze nie ma nic wspólnego z rozwiązywaniem umów w Polsce za porozumieniem stron.
Otóż to, dlatego ten przytyk że skoro nie odchodzą to są dobrzy był błędny.
cloner pisze:
Sadiković jeszcze mial rok umowy, wg ciebie rozwiązali z nim kontrakt i nie wypłacili mu ani jednej pensji za następny sezon? LOL :lol2:
Skąd ten wniosek?
cloner pisze:
I to pisałem zimą, aż jestem zdziwiony że w to nie wierzysz.
Kolejny raz odwracasz kota ogonem.
cloner pisze:
Rivaldinho natomiast, jestem o tym przekonany, ma dużo wyższy kontrakt, dlatego nie spieszy mu się z żadnymi rozmowami z Filipiakiem, typuje że brazol ma wyjebane i będzie ciągnął hajs ile się da. Chyba że profesor się wkurzy i wypłaci mu większą część kontraktu i zejdzie z listy płac. Bo Rivaldinho mógłby sobie pykac w 3 ligowych rezerwach, a brać kontrakt ekstraklasowy. A za rok sobie znaleźć jakiś Cypr czy nawet ligę rumuńską, bo tam ma jakąś renomę.
Wg tej stronki co kiedyś wstawiałeś Rivaldinho ma tygodniówkę 14 472 zł a Sadiković 12 864 zł. Wg niej Bośniak miał czwartą pensję w Cracovii. Myślę że w jego przypadku sporo zmienia kwestia reprezentaacji. Damir się kręcił koło kadry więc nie może sobie pozwolić na rok siedzenia na ławce. Rivaldinho to wiadomo, jemu nic takiego nie grozi więc bardzo możliwe że poczeka do końca.

Wróć do „Polska”