Ja przykładowo grając w FM'y zawsze olewałem kwestie mediów... Wysyłałem zawsze na konferencje asystentów i tyle. Co prawda w nowych FM'ach też wiele tak upierdliwych obowiązków można zrzucić na sztab, ale mimo wszystko nie zmienia to faktu, że tych elementów jest coraz więcej. Sam interfejs jest coraz mniej intuicyjny, nawalony kolorami, kwestie transferów też coraz bardziej rozbudowują o elementy zbędne i to mi przypomina dajmy serię FIFA gdzie kiedyś aby kupić piłkarza, to po prostu waliłeś kwotę na stół, ewentualnie jakieś szybkie negocjacje i zrobione a obecnie... Aby zrobić transfer w FIFA to składasz ofertę, pojawia się animacja piłkarza z agentem, wywiad, negocjacje i zwyczajnie jest to strata czasu...
Wolę jednak jak pewne elementy są uproszczone a nie rozbudowywane na siłę.
Sam jestem wierny FM 2012 - To ostatni FM w jakiego dobrze mi się grało i do niego wracam, mimo, że np. na Epic Games za darmo zgarnąłem FM20 i po prostu, odbijam się od niego.
Ale w sumie... To chciałbym zobaczyć CM'a 01/02 z aktualizacją dzisiejszych drużyn i piłkarzy
Zainstaluj na dysku przenośnym lub pendrive i odpal z nośnika albo przekopiuj zainstalowane pliki gry na laptopa