AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 16 sty 2006, 17:20

No tak ale Dida zawiódł w ważnych momętach, w finale 2 bramki z liverpoolem były do obrony-zwłaszcza strzał głową Gerrarda. Ostatni mecz z Interem... strasznie głupi błąd juz nie wspomne o tym z Parmą. Bramka w wyjazdowym meczu z Shalke, miał to spokojnie wyłapać a zrobił jeden krok i myślał że piłka wyleci za linie. Oczywiście to nadal bardzo dobry bramkarz ale nie ten sprzed roku gdy paradował w każdym meczu. Popatrz na to z innej strony, trzeba też myślec kolejnym sezonem jeżeli teraz nie kupią tego obrońcy za 15mln to potem po sezonie kupią nagle 3 obrońców :?: A naszą linie obrony trzeba odmłodzić. Dla mnie Deportivo, Stanbuł, mecz z Juve w zeszłym sezonie na naszym terenie to wystarczające powody żeby odesłac Carlo z kwitkiem. Już od dawna o tym marze, pacynka poprostu nie robi nic, nie zauważyłem żeby próbował coś nowego - cały czas myśli w najbardziej idiotyczny sposób " jest dobrze " ; " zagraliśmy dobry mecz ale..." a powinień użyć troche krytyki i przyznać sie do błędu i spróbować czegoś. No z mojej strony troche krytyki padło od dość dawna ale czasami trzeba o tym podyskutować w ten sposób. Ale i tak wierze w Milan i ich kocham - FORZA MILAN :!: :twisted:

Wróć do „Włochy”