Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 20:45

A ja myslę że by poderwac dziewczyne to trzeba mieć wyglad ( wiem nieodkryłem Ameryki ) :lol:
Niestety jak jesteś brzydalem to raczej nic nieda rady, żadne zmienianie wizerunku itp. by poderwać ładna dziewczynę - myślę że o takie tu chodzi - oczywiście paszteta to nawet nietrzeba wyrywac bo daje przykład dyskoteka: Brzydkich dziewczyn zwykle pełno... i zwykle same podchodza by tylko je złapac zaciągnąć do samochodu i ... ! ( bez obrazy dziołuszki :D )
A ja podrywam ( w sęsie ten-tegez ) dziewczyny takim sposobem ( zwykle dyskoteka ) Jest podest, tańcze... zauważam lasencję :) Podchodze tańcze koło niej... naipierw trzeba zobaczyc jej reakcje... jeśli sie uśmiechnie lub podejdzie itp. to jest moja... jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą! :) Zwykle dziewczyny w dyskotekach są pijane, naćpane itp. to jeśli maja dobra faze to sruuu z nia do samochodu i jest luzik ( oczywiście trza uważać :x )! Niekiedy to juz na sali daja sie wymacać :lol: Tak to płynie impra w PROTECTORZE!
Tylko oczywiście powtarzam trza mieć wygląd :lol:

Niezwracajcie uwagi na błędy "i" , a "j"

Wróć do „Wracając Do Meritum”