I tak właśnie wygląda lansowaniePrOtEcToR pisze:A ja myslę że by poderwac dziewczyne to trzeba mieć wyglad ( wiem nieodkryłem Ameryki )
Niestety jak jesteś brzydalem to raczej nic nieda rady, żadne zmienianie wizerunku itp. by poderwać ładna dziewczynę - myślę że o takie tu chodzi - oczywiście paszteta to nawet nietrzeba wyrywac bo daje przykład dyskoteka: Brzydkich dziewczyn zwykle pełno... i zwykle same podchodza by tylko je złapac zaciągnąć do samochodu i ... ! ( bez obrazy dziołuszki )
A ja podrywam ( w sęsie ten-tegez ) dziewczyny takim sposobem ( zwykle dyskoteka ) Jest podest, tańcze... zauważam lasencję Podchodze tańcze koło niej... naipierw trzeba zobaczyc jej reakcje... jeśli sie uśmiechnie lub podejdzie itp. to jest moja... jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą! Zwykle dziewczyny w dyskotekach są pijane, naćpane itp. to jeśli maja dobra faze to sruuu z nia do samochodu i jest luzik ( oczywiście trza uważać )! Niekiedy to juz na sali daja sie wymacać Tak to płynie impra w PROTECTORZE!
Tylko oczywiście powtarzam trza mieć wygląd
Widze że wychodzisz z założenia przejebać wyjebać
No cóż Che Guevara tez walił wszystko co się ruszało
futbolowa pisze:Niestety. Sam wygląd nie wystarczy
futbolowa pisze:Akurat w dyskotece. Gdzie indziej wypada mieć trochę rozumu
I normalna wypowiedź kibica JuventusuLakier pisze:Jest jeden przepis aby zarwac dziewczyne, badz soba, no moze troche milszym soba... No chyba ze potrzebujesz dziewczyny na kilka dni, to moze i sposoby chlopakow sa dobre....
Paranoja mnie ogarnia
Tak na serio całkowicie zgadzam sie z Lakierem, poprostu trzeba być sobą, czasami trzeba wykazać troszku inicjatywy bo nic samo się nie dzieje, raz sie uda raz nie, ale takie jest życie niestety, szukać trzeba
Pozdro lowelasy
Edit:
JestPussycat dolls pisze:Numerek dostaniesz na Priva