No nie wiem dużo piłkarzy ma maski sklepane a zony ehhhHB pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
Musisz pokazac kim jestes zainteresowac ja tak...ale to co napisał fcb to jest dziwne bo jak koles wyglada wporzadku to nie sadze zeby zaraz chłopak w depreche wpadł i zmieniał swoja odrziez wazne zebys czuł sie dobrze w tym co chodzisz i był sobą...a zmienianie siebie jest smieszne bo jak ktos moze u mnie zdobyc szacunek po tym ze nałozy na siebie chusteczke na głowe i wyrwie 10 panieniek w ciagu roku...jezeli znasz kogos od dziecinstwa i jest on dla ciebie tylko znajomym co sie mijasz z nim wsiadajac do autobusu to jak on moze zyskac szacunek jak znam kogos ok min miecha zyskuje moj szacunek w pewnym sensie albo nie...wiadomo zyskac moze w 1 dzien jezeli mi zycie uratuje ale nie ze sie zmieni zacznie słuchac innej muzy i sie ubierac jak skate... ok moze koniec jush tematow ala Bravo Girls itp