Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: jaget » 16 sty 2006, 21:40

HB pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
No nie wiem dużo piłkarzy ma maski sklepane a zony ehhh :)
Musisz pokazac kim jestes zainteresowac ja tak...ale to co napisał fcb to jest dziwne bo jak koles wyglada wporzadku to nie sadze zeby zaraz chłopak w depreche wpadł i zmieniał swoja odrziez wazne zebys czuł sie dobrze w tym co chodzisz i był sobą...a zmienianie siebie jest smieszne bo jak ktos moze u mnie zdobyc szacunek po tym ze nałozy na siebie chusteczke na głowe i wyrwie 10 panieniek w ciagu roku...jezeli znasz kogos od dziecinstwa i jest on dla ciebie tylko znajomym co sie mijasz z nim wsiadajac do autobusu to jak on moze zyskac szacunek jak znam kogos ok min miecha zyskuje moj szacunek w pewnym sensie albo nie...wiadomo zyskac moze w 1 dzien jezeli mi zycie uratuje ale nie ze sie zmieni zacznie słuchac innej muzy i sie ubierac jak skate... ok moze koniec jush tematow ala Bravo Girls itp :?:

Wróć do „Wracając Do Meritum”