Ehhh... Jezeli widziales te sytuacje to radze obejrzec jeszcze raz. To nie jest skomplikowane. Popatrz na dosrodkowanie Cicinho, ktore szlo na 5 metrze, bramkarz zostal w bramce, Bestia byl przed obronca (ktory lapal go za ramie juz jak wbiegali w pole karne) i gdyby nie zostal powalony na ziemie (oczywiscie przesada, bo z jego budowa pewnie by spokojnie ustal, ale przez to szarpanie nie mial szans dojsc do pilki to normalne ze sie wywrocil) to mialby pilke 5 metrow przed bramka i bramkarza na lini. Patrzac na jego gre w tym sezonie oczywiscie moglby przestrzelic, ale jakos jestem spokojny, ze dalby rade wepchnac ja do bramki. Wiec dla mnie karny oczywisty. No ale ja sie nie znam na pilce i jestem sfrustrowany, czyz nie?welcome pisze:karny panowie był z WIELKIEJ DUPY. Jak tam był karny to trezba gwizadac wdszystko co sie przewróci w polu karnym w takim razie.
Zreszta nawet pilkarze Sevilli nie protestowali... jakies machniecie reka dla zachowania pozorow i tyle... Jezeli faktycznie bylo tak jak mowisz, z taaakiej wieeelkiej dupy, to przy stanie 1-1 chyba chcieliby sedziego zlinczowac...
Wiec obawiam sie, ze tylko Ty karnego nie widziales.
Poprzeczka Beckhama, karny na Robinho, kilka dogodnych okazji... Oczywiscie to nie byl mecz do jednej bramki, ale mowienie, ze Real wygral przez farta, jest IMHO naciagane i takie "barcelonskie"...welcome pisze:No i masa szcześcia, poprzeczka, słupek...
I za chwile sam sobie odpowiadasz:welcome pisze:Bo kibice Realu chca zmian zasad w grze w pilke. Ręka w polu karnym mogą dotyka zawodnicy Realui i przeciwnicy Barcelony.
Dlaczego powazny, dorosly czlowiek tak bardzo przejmuje sie opiniami dzieci... Tego nie moge zrozumiecwelcome pisze:dzieciarnia zbluzgała sedziego
Vanitas vanitatum et omnia vanitas...welcome pisze:A Robinho juz sie zaaklimatyzowął?
Pojechales takim stereotypem jak EPO i kapsulki... NiestetyLakier pisze:Nie ma sie co dziwic, duzo 'kibicow' Realu, kibicuje mu tylko wtedy gdy osciaga dobre wyniki, pieknie gra i te pe.
No wlasnieZeby mi tu teraz nie bylo najezdzania, ze kibic Juve vel pusty stadion, sie odezwal...